Nya regler för dom stora skåpen i klubbis!

13 NOV 2020 14:24
Nya regler för dom stora skåpen i klubbis!
  • Uppdaterad: 13 NOV 2020 14:24

Från och med årsskiftet gäller nya regler för de stora skåpen i klubbis. Kommande år kommer de som vill ha ett skåp i klubbis att behöva skicka in en ny intresseanmälan varje år oavsett om man har ett skåp, står i kö eller inget av vardera. Intresseanmälan sker till Us mail; This is a mailto link

Vi kommer alltså att starta om helt vilket innebär att de som nu har skåp eller står i kö ej kommer ha kvar sitt skåp eller sin köplats utan man får som alla andra skicka in en ny intresseanmälan.

De nya reglerna innebär även att endast de som har allergi (mot häst) hemma har förtur till skåp och kommer att prioriteras före de som av annan anledning behöver ett skåp.

Dom stora skåpen i klubbis är till för dom som rider på Ågesta och är till för att förvara ridutrustning i.

Inom perioden 1 december - 31 december kan man anmäla sitt intresse för skåp genom att maila US.

I intresseanmälan ska följande ingå;

• Namn

• Mail samt telefonnummer

• Om du har allergi hemma

De som har allergi själva eller hemma kommer alltså att ha förtur till skåp. Resterande platser kommer att lottas ut mellan de som vill ha skåp (av annan anledning än allergi) för att det ska vara så rättvist som möjligt. Om antalet skåp är färre än det antal som behövs till de med allergi, kommer även dessa lottas ut. Vi kan alltså inte lova någon ett skåp, oavsett anledning.

Ifall ett skåp blir ledigt under året kommer även denna plats lottas ut (men även då har de med allergi förtur).

De som anmäler intresse efter 31 december kommer endast få skåp då alla som anmält intresse under perioden 1 dec - 31 dec har fått skåp. Om någon utan allergi får ett skåp, måste den lämna bort sitt skåp ifall någon med nyupptäckt allergi behöver ett skåp.

De som har skåp nu måste tömma skåpet senast den 22 december då ridskolan stänger.

Information om vilka som har och inte har fått skåp kommer mailas ut innan ridskolan öppnar inför vårterminen.

Övriga regler;

• Alla skåpsinnehavare har ansvar för att skåpen hålls fräscha och rena.

• Båda skåpsinnehavare får lika mycket plats i skåpet.

• Man behandlar sin skåpskamrat med respekt.

• Alla skåp delas av två personer och lås till skåpet införskaffas av skåpsinnehavarna.

• Utanpå varje skåp ska skåpsinnehavarna sätta upp en lapp där namn på dom som har skåpet samt mail stå.

• Om man inte längre är i behov av ett skåp, eller om anledningen till varför man behöver/har ett skåp förändras, måste man meddela US via mail.

• Man är uppriktig om anledningen till varför man behöver ett skåp.

Om du har frågor eller anser att någon bryter mot reglerna, hör av dig till Us på mail; This is a mailto link

Skribent: Erika Meurling