Lördagsaktiviteter

03 AUG 2020 13:04
  • Uppdaterad: 03 AUG 2020 13:04

Hej alla Ågestamedlemmar!

Styrelsen har planerat att hålla lördagsaktiviteter i höst och vi startade 15/8 med en härlig skrittpicknick, där både hästar och ryttare njöt av det fina vädret och skötte sig utmärkt!

Men för att vi ska kunna genomföra våra lördagsaktiviteter så behöver vi vara extra rädda om varandra denna höst för att inte sprida Covid-19 smitta. Här kommer punkter vi bestämt:

Betalning - Man swishar avgiften till ridklubben innan aktiviteten och skickar en skärmdump på betalningen till de som är ansvariga från styrelsen den lördagen.

Samling före och efter - Vi kommer inte ha samling före aktiviteten. Vi ska försöka tydliggöra i skrift innan vad som gäller och om det finns ytterligare frågor får man vända sig till ridläraren eller de ansvariga. Vi kommer heller inte ha samling efter. Protokoll vid dressyr kommer delas ut efter hand och om man gjort sina arbetsuppgifter under dagen som tilldelats, så kan man gå hem.

Medföljande - Max en person medföljer för deltagare under 15 år. Man kan också vara ansvarig för (max) 3 barn för att minimera antal personer.

Publik på läktare och domare - om ni sitter på läktaren och tittar så får det max vara 50 personer där och vi ska hålla avstånd till varandra. Domare och skrivare sitter vid bord på läktaren istället för i båset för att hålla avstånd.

Om man har sjukdomssymptom så ska man naturligtvis stanna hemma och när man kommer till stallet så tvättar man händer och spritar dem.

De här förhållningsreglerna kan komma att ändras under hösten. Dels beroende på Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och dels beroende på hur vi tycker att det fungerar.

Skribent: Styrelsen Ågesta ridklubb