Hoppa till sidans innehåll
Parkadrilj – samlingsbild

Aktiviteter


I klubben försöker vi ordna olika aktiveter så det ska finnas något som passar alla. Det kan vara aktiviteter som är ordnade av ungdomssektionen, eller av fritidsledaren, av föräldragruppen eller av styrelsen. Ibland är det aktiviteter som ridskolan anordnar, eller någon annan. Gemensamt är att vi vill ha ett bra utbud av aktiviteter. Det betyder också att vi alltid välkomnar iniitativ från medlemmar som vill ordna något. Hör av dig till This is a mailto link om du har önskemål eller vill ordna något.

I princip varje lördag under terminerna har vi aktiviteter, kolla i aktivitetskalendern här bredvid.

 

Bra att veta om lördagsaktiviteterna

Är det första gången du eller ditt barn deltar? Fyll i anmälningsblanketten, du måste också få den underskriven av din ridlärare. Ungdomar under 15 år ska ha målsmans underskrift, och en vuxen måste närvara under tiden ryttaren rider och är med hästen. Lördagsaktiviteterna håller oftast på mellan kl 15 till ca 19. (Man ska oftast vara i stallet från ca 13.30 för betalning och förberedelser, och alla hjälps åt under hela aktiviteten, tills den är slut). Läs anslag här på webben och i stallet så du vet när du ska anmäla dig.

Bra är också att läsa igenom regelboken så du vet vad som gäller vid våra klubbtävlingar, vi följer våra regler noga.

För att kunna delta i lördagsaktiviteter måste medlemsavgift vara betald till ÅgRK. För privatryttare måste namn, tel, adress och personnummer (10 siffror) mejlas till This is a mailto link i samband med betalningar. Fr o m HT 2020 är deltagaravgiften för ponny 125 kr, junior häst(upp til 26 år) 175 kr, senior 250 kr och privatryttare 250 kr

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:52 Skribent: Annika Prine

Ågesta ridklubbs sponsorer:

ÅGRK

 _________________________

 engagerad

 

 

 

 

 

stckhlm hår 

Gräsroten

Postadress:
Ågesta RK - Ridsport
Ågesta Gård, Ågesta Gård
12352 Farsta

Besöksadress:
Ågesta Gård, Ågesta Gård
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: 0766284305
E-post: info@agestaridklubb....

Se all info