Vårdressyr 27 april

14 APR 2019 13:50
Dags för dressyr igen! Förlängd anmälningstid till den 25 april!
  • Uppdaterad: 14 APR 2019 13:50

Anmälan är öppen för de som rider i kategori P3+ - P5 samt H3-H5.

Program: LA:1, LB:1 samt LC:2

Vi kommer att ha olika ”klasser” på denna tävling, P3+, P4, P5, H3, H4, H5 samt privat. Vid färre än 3 deltagare i varje klass slås klassen ihop med klassen över. Rider du i olika grupper blir du anmäld till den högre gruppen!

Glöm inte att skriva på anmälningslappen vilket program du önskar rida och vilken klass du ska rida i.

Klädseln är valfri.

Vill du rida till din favoritlåt? Skicka ett SMS till Maria med låtens namn senast fredag 26 april. Måste finnas på Spotify!

Sista anmälningsdag är torsdag 25 april 19:00. Lottning sker därefter och resultatet kommer att sättas upp på anslagstavlan i stallet och finnas på hemsidan och Facebook.

Var noga med att fylla i din anmälningsblankett rätt och se till att få den godkänd av din ridlärare. Är du under 15 år ska även målsman skriva under.

På tävlingsdagen samlas vi ovanför Klubbis kl 14.00 för betalning, info och fördelning av funktionärsuppgifter.

Kostnad: senior häst 200 kr, upp till 26 år häst 150 kr, junior 100 kr, privathäst/ponny 150 kr.

OBS alla under 15 år måste ha en vuxen närvarande på anläggningen under hela aktiviteten. Föräldrar behövs också som funktionärer.

Ansvarig från styrelsen:

Baron
      Eros
      Sahara

Lördagsaktiviteterna är till för alla medlemmar i Ågesta Ridklubb. När det är fler anmälda än platser, lottas platserna. Anmälan är bindande och du är betalningsskyldig även om du inte deltar. Om du inte kan komma – meddela ansvarig snarast, så att vi kan hitta ersättare (och då slipper du förstås betala).

Skribent: Maria Falkenå