Grattis Kristian - Årets Tränare!

15 MAR 2019 08:08
Förra veckan överraskade Ågesta Ridklubb Kristian på en av hans lektioner för att uppmärksamma och gratulera till priset för Årets Tränare samt nyligen titulerad A-tränare! Stort GRATTIS även här!
  • Skapad: 15 MAR 2019 08:08

Text från Hippson:

Priset är ett diplom och en check på 15 000 kronor. Kristian får ta emot priset inför fullsatta läktare i Göteborg den 5 april. "Årets tränare" är ett samarbete mellan Svenska dressyrtränarklubben, Dressyrringen och Ridsportförbundets dressyrkommitté.

Juryns motiveringen lyder:
"Med trevlig och ödmjuk attityd möter Kristian alla människor på tävling. Han ses ofta på framridningen med sina elever där han finns som ett stöd för ryttarens hela team. Kristian har under 2018 haft stora tränarframgångar med sina elever. T.ex. tog Lina Dolk brons i U25-SM, seger i GP-tourfinalen och lagbrons i EM för YR. Även eleven Nina Rademakers har haft framgångar med bl.a. seger i Lövsta-finalen i Friends.
Kristian undervisar också 36 betydelsefulla ridskoleelever varje vecka. Med sitt stora engagemang i Dressagepower, nytänk med Akademin och med stort hjärta arbetar Kristian för en utveckling av svensk dressyr."

Skribent: Maria Falkenå