Hoppa till sidans innehåll

Ågesta Gård och Ridskola - Årets Hästföretag

01 APR 2019 21:47
Stort grattis till årets hästföretag!!!
  • Skapad: 01 APR 2019 21:47

LRF Häst, LRF Konsult, HNS och HRA ingår i Hästföretagarforum, som nu har utsett Årets Hästföretag. Utmärkelsen utses via nomineringar vrån Hästdelegationens ledamöter, och en jury med representanter från LRF Häst, HNS, LRF Konsult och Hästnäringens Riksanläggningar valde i år ut Ågesta Gård och Ridskola AB till Årets Hästföretagare. Priset är ett utbildningsstipendium värt 50 000 kronor, och tanken med priset är att lyfta fram goda exempel på framgångsrika hästföretagare som också är bra förebilder och kan inspirera andra.

Motivering till Ågesta gård och ridskola som Årets Hästföretag 2019:
Med fokus på hållbarhet för hästar, människor och miljö visar Ågesta Gård och Ridskola AB ett nytänkande utöver det vanliga. Företaget är ett utmärkt exempel på när ett diversifierat landsbygdsföretagande utgör en framgångsrik verksamhet i en tätortsnära miljö. 
På ett långsiktigt och innovativt sätt har företaget löpande utvecklats genom att ständigt skapa nya, attraktiva erbjudanden till sina kunder och bättre förhållanden för sin personal. 
På Ågesta erbjuds besökaren upplevelser som kännetecknas av god hästhållning, värdefull och jämlik rekreation för alla, biologisk mångfald samt ett gott affärsmannaskap.

Skribent: Helene Waldhagen
Epost: This is a mailto link

Ågesta ridklubbs sponsorer:

ÅGRK

 _________________________

 engagerad

 

 

 

 

 

stckhlm hår 

Gräsroten

Postadress:
Ågesta RK - Ridsport
Ågesta Gård, Ågesta Gård
12352 Farsta

Besöksadress:
Ågesta Gård, Ågesta Gård
12352 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708628383
E-post: This is a mailto link

Se all info