Clear Round-hoppning 31 okt

19 OKT 2015 18:14
Nu får du chansen att träna på att hoppa bana utan att tävla mot någon annan än dig själv! Du kan dessutom välja en passande hinderhöjd. Clear Round - felfri runda - betyder att alla ekipage utan fel får rosett.
  • Uppdaterad: 18 DEC 2015 23:05

Kategori: H3–H5, P3+ –P5  (H3 och P3+ har förtur)

Höjd ponny: 40, 50 eller 60 cm

Höjd häst: 60, 70 eller 80 cm

Välj häst från listan nedan. Stäm av ditt val av häst och hinderhöjd med din ridlärare, så höjden passar er som ekipage. Ange hinderhöjd efter varje hästval på anmälan. Kom ihåg att din anmälan måste skrivas under av din ridlärare. Om du är under 15 år behöver även en förälder skriva under.

Sista anmälningsdag: måndag 26 okt kl 18 då lottning sker. Resultatet hittar du på webben, Facebook och anslagstavlan i stallet.

På aktivitetsdagen samlas vi i Klubbis kl 13:30 för betalning, genomgång och utdelning av funktionärsuppgifter.

Kostnad:

Senior, häst 200 kr
Upp till 26 år, häst 150 kr
Junior, ponny 100 kr
Privathäst/ponny 150 kr

Betalas kontant eller swishas (du ska kunna visa ”Händelser”).

Tävlingsklädsel är inte nödvändigt, kom gärna i dina vanliga ridkläder. Ryttare under 18 år måste ha godkänd säkerhetsväst.

OBS! Barn under 15 år måste ha vuxen närvarande på anläggningen under hela aktiviteten.

Vid frågor kontakta Cecilia Björnestedt, 070-41 41 969 eller Anette Lidman 076-785 06 70

Lördagsaktiviteterna är till för alla medlemmar i Ågesta Ridklubb. När det är fler anmälda än platser, lottas platserna. Anmälan är bindande. Om du inte kan komma – meddela ansvarig snarast.

Hästarna startar två gånger om inte annat anges.

Häst Ponny

Lotto