Clearround hoppning

16 FEB 2019 16:52
Här får du chansen att träna på att hoppa bana utan att tävla mot någon annan än dig själv! Du kan dessutom välja en passande hinderhöjd.
  • Uppdaterad: 16 FEB 2019 16:52

Kategori: H3 – H5, P3+ – P5

Höjd ponny: 40, 50 eller 60 cm

Höjd häst: 60, 70 eller 80 cm

Framhoppning sker inne på banan, instruktören finns inne på banan hela tiden så du kan få hjälp om det behövs. Välj häst/ponny från listan nedan. Stäm av ditt val av häst/ponny och hinderhöjd med din ridlärare, så att höjden passar er som ekipage. Ange hinderhöjd efter varje val av häst/ponny på anmälan. Är du under 15 år måste även målsman skriva på anmälningslappen. Se till att lappen är rätt ifylld!!!

Du som ridit länge i P3 kan söka dispens för att vara med på denna aktivitet, stäm av med din ridlärare.

Sista anmälningsdag: Måndag 25/2 kl. 19.00. Lottning sker därefter och lottningsresultatet hittar du på webben, Facebook och anslagstavlan i stallet.

På aktivitetsdagen samlas vi i Klubbis för betalning (från 13.30), genomgång och utdelning av funktionärsuppgifter kl 14.00.

Kostnad:

Senior, häst             200 kr

Upp till 26 år, häst    150 kr

Junior, ponny           100 kr

Privathäst                150 kr

Betalas kontant eller swishas.

Tävlingsklädsel är inte nödvändigt, kom gärna i dina vanliga ridkläder. Ryttare under 18 år måste ha godkänd säkerhetsväst.

OBS! Ni som är under 15 år måste ha en vuxen närvarande på anläggningen under hela aktiviteten.

Ansvarig från klubben är: Sandra Tibbelin, 072-3208091, Ylva Granath, 070-6804103.

Lördagsaktiviteterna är till för alla medlemmar i Ågesta Ridklubb. När det är fler anmälda än platser, lottas platserna. Anmälan är bindande och du är betalningsskyldig även om du inte deltar. Om du inte kan komma – meddela ansvarig snarast, så att vi kan hitta ersättare (och då slipper du förstås betala).

Skribent: Sandra Tibbelin