Engagemang och styrelsen

Mer än bara styrelsearbete

Ågesta ridklubb drivs av en styrelse och medlemmar som på frivillig basis lägger sin tid på att ordna olika aktiviteter. Idag har vi organiserat upp arbetet i olika arbetsgrupper. Vi vill gärna bli fler som bidrar till våra aktiviteter. Det är roligt och berikande och man får mycket tillbaks när man engagerar sig. I arbetsgrupperna är alla som vill välkomna att engagera sig. Man behöver alltså inte sitta i styrelsen.

Ekonomigruppen

Arbetar med klubbens ekonomi, lokstöd, idrottslyftet mm.

Samverkansgruppen

Arbetar med sammarbetet mellan klubben, US, fritidsledare och ridskolan.

Informationsgruppen

Arbetar med att sprida information om vad som händer i klubben, kan vara på klubbens hemsida, på Facebook, på tv skärmarna i stallet mm

Lördagsaktivitetsgruppen

Arbetar med att se till att det finns lördagsaktiviteter som passar alla medlemmar.

Föräldragruppen

Ansvarar t ex för klädbytardagar. Här kan du läsa mer om föräldragruppen.

Bidra du också! Mejla This is a mailto link så kontaktar vi dig och berättar mer, och du får gärna berätta vad du skulle vilja bidra med. Man väljer själv hur mycket eller lite tid man vill lägga.

Till vår valberedning kan du anmäla dig om du är intresserad av styrelsearbete. Kontakta This is a mailto link

Läs mer om styrelsemedlemmarna till vänster i menyn. Vad de jobbar med till vardags, vilka dagar de är i stallet och kontaktuppgifter.

Uppdaterad: 2014-08-19 17:46
Skribent: Madeleine Fernandez Sigg