Stockholms- och ponnycupen

Stockholms-och ponnycupen är en utbytestävling i dressyr och hoppning för ridskoleelever på klubb ansluten till Stockholms läns Ridsportförbund. Ågesta har lag med i Stockholmcupen dressyr och ponnycupen dressyr.

Tävlingen är uppdelad i lottade grupper med ca 4 lag/grupp där alla lag i varje grupp möts en gång på hemmmaplan på sina egna och en gång borta på deras hästar. Hemmalaget börjar rida sina hästar så motståndarna har en chans att se hur de olika hästarna beter sig och därefter väljs vilken ryttare som som rider sitt program på vilken häst.

Seger 2 poäng, oavgjort 1 poäng, förlust 0 poäng. Delas också ut medaljer till bästa ritt-guldmedalj och till bäste bortaryttare-silvermedalj. Tävlingsdagarna börjar med en guidad visning och avslutas med en gemensam fika som hemmalaget bjuder på.

Se flikarna nedan, Stockholms/ponnycupen för vilka ryttare som deltar, tävlingsdatum, tävlingsrapporter m.m.

Mer info finns också på Stockholms läns Ridsportförbunds hemsida.

KOM OCH HEJA PÅ VÅRA DUKTIGA RYTTARE!

Uppdaterad: 2017-09-01 11:32
Skribent: Annika Prine