Ledare på Hästis och Knatte

Att hjälpa de som behöver lite extra stöd i stallet är något som vi tycker är otroligt viktigt här på Ågesta.
Alla ska självklart vara välkomna och känna sig sedda när de är i stallet!
Skötarna är också stöd för alla nya eller yngre elever på anläggningen och skötarnas kunskaper om just deras sköthästar är otroligt viktiga när nya elever kan behöva hjälp inför lektion eller är nyfikna på hur det går till med att sköta en ridskolehäst eller göra vissa sysslor i stallet.

Alla skötare är obeskrivligt viktiga och bidrar till den fina stämningen vi har här på Ågesta!

Att hjälpa till som ledare på Knatteridningen (Söndagar) eller bli ledare för Hästisgrupperna är ett extra steg för alla skötare som känner att dom vill göra något extra för ridskolan, och samtidigt kunna få så mycket kunskap och erfarenhet om ledarskap och hästunskap som möjligt!
Prata med ridskolan ifall ni har frågor angående att bli ledare. :)

Kanske vill man till och med gå vidare och bli en aktiv del av klubben genom US, Ågestas ungdomssektionsstyrelse!
Prata med någon av styrelsemedlemmarna i stallet eller mig ifall ni har frågor gällande klubben. :)

//Linn

Uppdaterad: 2017-09-11 02:35