Regler vid våra aktiviteter

Hej på er!

Jag och US anordnar många aktiviteter och det kan ibland vara svårt att veta vad som gäller.
Vilka som får vara med, vad det kostar osv så därför kommer här några tydliga regler så att ni lättare kan hålla koll.

• Vissa aktiviteter anordnas bara för skötarna men då står det alltid på anslaget så om det inte står något så får alla vara med!
  • Man behöver inte rida i någon speciell kategori för att få anmäla sig till en aktivitet.
  • Man måste vara medlem i Klubben för att få vara med, detta gäller ALLA våra aktiviteter.
  • Många av våra aktiviteter är gratis men om det inte är så står det alltid på anslaget så läs noga.
  • Om vi tar ut en avgift för en aktivitet så uppskattar vi om ni tar med er jämna pengar J
  • Vid de allra populäraste aktiviteterna så har vi ibland bindande anmälan. Detta innebär att man får betala avgiften i alla fall om man inte dyker upp och inte anmäler sin frånvaro innan aktiviteten.
  • Tänk på att ALLTID anmäla frånvaro till någon ansvarig! Vi handlar ofta mycket i förväg så vet vi om att någon/några inte kan komma så behöver vi inte lägga ut pengar i onödan. Det är också bra för oss att veta om någon inte kommer så att vi inte väntar eller letar efter den personen.

Vi vill också poängtera att alla intäkter för en aktivitet går direkt tillbaka till barnen och ungdomarna.
Ibland vill vi kunna bjuda på något extra och våra intäkter gör detta möjligt.

Vi hoppas att ni vill vara med på det vi anordnar och ni får jättegärna komma med förslag på olika aktiviteter :)

// Martina och US

Uppdaterad: 2016-02-11 14:02