Fritidsledare

Hej!
Mitt namn är Linn och jag är vikarierande fritidsledare på Ågesta ridklubb!
Jag började som fritidsledare på Ågesta i mars 2017 och jobbar även som instruktör och stallpersonal på ridskolan.
Tidigare så har jag bland annat jobbat som fritidsledare och instruktör på Djurgårdens ridskola samt arbetat i försäljningsstall.

Jag finns i stallet varierat vardagar och helger beroende på vecka, tiderna hittar du på anslagstavlan i stallet.
Min anställning är genom Ryttaralliansen i Sthlm och är en halvtidstjänst på 20tim i veckan, dessa fördelas över tid med barnen i stallet, planering och genomförande av kurser/aktiviteter, kontakt och uppdateringar via sociala medier, ansvar över skötarsystemet, mejl och mobilkontakt med elever och föräldrar, utbildningar och möten med Ryttaralliansens fritidsledare m.m.
Tveka inte att höra av er om ni undrar över något;
072-250 50 97, eller på mejlen: This is a mailto link
Uppdaterad: 03 MAJ 2018 17:20