Fritidsledare

Hej!
Mitt namn är Martina och jag är fritidsledare här på Ågesta!
Här kan du läsa lite om vem jag är och vad jag gör här på ridskolan.
Jag är en riktig ”Ågestatjej” och har ridit på ridskolan sen jag var 9 år.
När jag var 16 år började jag arbeta på ridskolan, jag hjälpte till på helgerna och
hade bland annat Hästis som fick mig att inse att jag ville jobba med barn och
ungdomar.
År 2003 började jag jobba som ridlärare på Ågesta. Det har varit många helt fantastiska år med otroligt mycket erfarenhet och jag har under den här tiden gått fler olika utbildningar via Klubben som till exempel Pedagogik på ridskolan samt Barnledarutbildningen. Jag har hela tiden samarbetat mycket med Klubben och jobbat mycket tillsammans med US och Föräldragruppen och jag var skötaransvarig under fler år när vi inte hade någon fritidsledare på ridskolan. Alla år på Ågesta har gett mig otroligt mycket och det är härligt när man känner att man är uppskattad och verkligen brinner för det man gör. Nu känns det väldigt naturligt för mig att kombinera mitt jobb som fritidsledare med att fortfarande kunna hålla lite lektioner.

Jag finns i stallet mestadels vardagar men även en del helger, tiderna hittar du på anslagstavlan i stallet. Tveka inte att höra av er om ni undrar över något, ni hittar mina kontaktuppgifter här på hemsidan.
Uppdaterad: 2016-06-07 19:19
Skribent: Madeleine Sigg