TS sommar 2017

2017-08-09 16:36
Ett litet meddelande från tävlingssektionen
  • Uppdaterad: 2017-08-09 16:36

Tävlingssektionen avslutade vårterminens arbete med en kväll på Fotografiskamuseet där vi tittade på utställningen Like a Horse som porträtterar hästens och människans relation genom historien. Efter det åts en god middag med lite planering inför hösten.

Vi startar upp hösten med ett tävlingsmöte i klubbstugan den 15/8 kl 18.30 där vi kommer att gå igenom och planera tävlingar, ev lag till allsvenskor 2018 mm. Välkomna!

Sen vill vi gärna gratta några utav våra otroligt duktiga ekipage som varit ute och tävlat i sommar! Väldigt roligt att se vilken bredd vår klubb har. Allt från blåbärsdressyr och hoppning för dom minsta till stora nationella tävlingar.
Ågesta kom 3:a i Lag SM Dressyr !!! Stort Grattis o bra ridet: Kristian von Krusenstierna, Filippa Andersson och Therese Klintström.
Nora Einerth red i Falsterbo, FEI klasser, bla ponnykur på sin ponny Dolce.
Kristian vann båda Nationella FEI Prix St Georges klasserna i Jönköping på It`s Ad Hoc.
Nästa tävling här på Ågesta är den 8/10 på eftermiddagen/kvällen. Klasserna är LB:3, MSVC:1. Kom och heja på våra ekipage!

Varma hälsningar Tävlingssektionen

På bilden ser ni fina ekipaget Nora och Dolce