Följ sidan "Ågesta Ridklubb 40 år"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Ågesta Ridklubb 40 år

Ågesta ridklubb fyller 40 år och det ska vi fira under året.

(2015-11-16 15:38)
Nu är det snart jul och jubileumsåret går mot sitt slut. Vi är så otroligt tacksamma för alla som har hjälpt till. Sponsorer, funktionärer och andra engagerade på olika sätt. Om du vill fortsätta hjälpa till eller engagera dig kommer här några tips p...

(2015-06-16 12:23)
Hej alla medlemmar! Vem har en pianist, en sångare, ljus eller kanske småpriser till Hattfesten? Nu efterlyser vi ännu mer bidrag till Jubileumsveckan från er medlemmar.

(2015-06-11 22:42)
Sommar, sol och semester, med eller utan häster… En riktigt trevlig och skön tid önskar vi alla fantastiska medlemmar i Ågesta ridklubb! Hösten börjar med en fantastisk jubileumsvecka, för att fira att klubben fyller 40 år.

(2015-05-04 19:37)
Ågesta ridklubb fyller 40 år, och klubbens uppskattade tidning Ryttarbladet kommer därför med ett extra tjockt och späckat nummer efter sommaren. Du som företagare kan annonsera i tidningen.

(2015-05-21 14:27)
Kanske en clown, snickarkunskaper, tryckeri, ljud och/ eller ljusanläggning, färg, ballonger eller någon annan form av kompetens eller tjänst du kan bidra med? Eller kanske ditt företag vill skänka en gåva. Antingen pengar, saker eller en tjänst.

(2015-05-04 19:26)
Ågesta ridklubb fyller 40 år och det ska vi fira under en hel vecka i slutet av sommaren. Planeringen pågår för fullt, och nu söker vi dig som vill jobba med sponsorer kring några av eventen.

Filtrera nyheter

År Månad